Luft-til-luft varmepumper

Dansk Klima Center har et bredt udvalg af luft-til-luft varmepumper til det private marked med funktioner som f.eks. Samsungs patenterede WindFree™ funktion. Med den patenterede WindFree™ teknologi som minimerer trækgener ved brug af kølefunktionen, idet varmepumpen lukker fan-louveren ved brug af WindFree™ funktionen og i stedet skubbes luften ud gennem flere tusinde mikrolufthuller i panelet som derved producerer diffus køling.

En anden finesse i Samsungs luft-til-luft varmepumper er, at du kan regulere temperaturen grad for grad fra 8°C til 30°C. Samsungs 8°C funktion gør det muligt at sikre, at du kan opretholde en konstant temperatur i f.eks. sommerhuset, så der ikke opstår fugt, mug, sprængte vandrør samt at dine ting lugter jordslået, selvom du ikke opholder dig i sommerhuset.

Samsungs varmepumper med indbygget WiFi kan tilkobles Samsung SmartThings-appen. Med WiFi-tilkobling kan du styre og følge med på varmepumpen fra din mobil eller tablet – hvor som helst! Det betyder, at du kan reducere dit energiforbrug yderligere og altid komme hjem til et perfekt indeklima. Det er derfor let at indstille anlægget, så du kommer hjem til den ønskede indendørstemperatur året rundt eller regulere grundtemperaturen i sommerhuset eller garagen. Du kan læse mere om Samsungs app SmartThings her:

SmartThings

 

”Dansk Klima Center handler kun med erhverv og har derfor et landsdækkende netværk af installatører der dækker privatmarkedet. Nedenstående er et udvalg af det sortiment som vores installatører har til privatmarkedet”

Find en installatøri dit område her:

Find din installatør her