WindFree™ Pure 1.0

WindFree™ Pure 1.0 er en af Samsungs top vægmodel hvad angår udstyr og har blandt andet: WindFree™ funktion, PM filter og Freeze Wash funktion.

Anlægget sikrer en stabil drift ved udetemperaturer helt ned til -15°C, har en energimærkning fra A++/SCOP 4,6 samt et lydniveau fra kun 19 dB. Derudover kommer anlægget med indbygget WiFi samt Bixby (med Bixby kan anlægget stemmestyres fra en Samsung mobil), kunstig intelligens (AI) som analyserer brugermønstre og indeklimaet for automatisk indstilling, der sikrer en optimal køling ud fra dine præferencer.

WindFree ™ funktion

Med den patenterede WindFree teknologi som minimeres trækgener ved brug af kølefunktionen, idet lukker fan-louveren ved brug af WindFree funktionen og i stedet skubbes luften ud gennem flere tusinde mikrolufthuller i panelet som derved producerer diffus køling.

PM filter

WindFree ™ Pure 1.0 er udstyret med et elektrostatisk PM1.0 filter, der fungerer som en luftrenser. PM1.0-filteret fanger ikke kun ultrafint støv op til 0,3 um, men fanger også visse typer bakterier ved hjælp af en elektrostatisk ladning.

WindFree ™ Pure 1.0 genererer negative ioner og disse giver støvpartikler og visse typer vira en elektrostatisk ladning så de bliver fæstnet til jordelektroden i indedelen. Funktionen er valideret af den britiske certificeringsekspert Intertek. Rapporten fra Intertek bekræfter, at filteret steriliserer mere end 99% af de testede mikroorganismer, der er opsamlet i filtret.

Freeze Wash funktion

Unikt for WindFree™ Pure 1.0 er inkluderingen af ​​Freeze Wash-funktionen. Denne funktion renser enheden og fjerner op til 90% af visse typer vira. Med denne funktion afkøles veksleren på indedelen til -15 ° C for at dække den med frost. Når anlægget afrimer, fjerner den smeltende is visse typer vira fra veksleren. SmartThings appen sender en meddelelse, når veksleren skal rengøres via Freeze Wash-funktionen.

Findes i størrelserne fra 2,5 kW og 3,5 kW

Velegnet til eksempelvis små kontorer,  private hjem & sommerhuse.

RAC Datablad – WindFree™ Pure 1.0

Systemtyper

Anlægget fås i systemet med en indedel og en udedel (RAC).


Klik på brochure for download

 

Bestil fysisk brochure her