Et godt indeklima er kendetegnet ved en korrekt indendørstemperatur, lav luftfugtighed, mindst mulige bakterier, partikler og vira i luften mv. Det vil sige, at der er mange faktorer som har indflydelse på indeklimaet, når kvaliteten af indeklimaet i dit hjem skal vurderes. Det bør være en prioritet at have et godt indeklima, da et dårligt indeklima f.eks. kan medføre træk og kulde, som kan medføre gener. Derudover kan et dårligt indeklima påvirke din helbredstilstand, så du kan have problemer med f.eks. luftvejssygdomme og allergier.

En varmepumpe vil med garanti optimere dit indeklima, idet varmepumpen sikrer god luftcirkulation, filtrering af luften samt en nem indstilling af den ønskede indendørstemperatur. En Samsung luft-til-luft varmepumpe med AI funktion vil gøre det lettere for dig at opretholde det mest optimale indeklima, da AI funktionen bevirker til at varmepumpen selv indstiller sig til dine præferencer, som er baseret på dine indstillinger samt udendørstemperaturen. Derudover vil brugen af AI-funktionen minimere dit energiforbrug idet varmepumpen udnytter energien bedst muligt.

Udover et bedre indeklima, er en af de mest åbenlyse fordele ved en luft-til-luft varmepumpe muligheden for at spare energi og dermed penge på varmeregningen. En luft-til-luft varmepumpe er desuden en miljøvenlig løsning med minimal vedligeholdelse. En luft-til-luft varmepumpe kræver ikke en stor investering set i forhold til mange andre varmekilder, og dermed er selve installationen også mere prisvenlig, nemmere og hurtig at implementere.

Hvad er den optimale indendørs temperatur?

Det er vigtigt at opretholde den rigtige indendørstemperatur, da en forkert temperatur eksempelvis kan medføre en grobund for skimmelsvamp, støvmider, o. lign. Den optimale indendørstemperatur er forskellig fra person til person, men generelt vil den ligge imellem 18 – 23 °C.

Samsungs luft-til-luft varmepumpe med AI funktion hjælper til at opretholde din mest optimale indendørstemperatur idet varmepumpen selv husker dine indstillinger og derfor regulerer den selv temperaturen i løbet af dagen for at sikre optimal komfort. Derved opnår du den optimale indendørstemperatur for netop dig med en minimalindsats og du opnår optimal komfort i dit hjem.

Funktioner i din Samsung luft-til-luft varmepumpe

En Samsung luft-til-luft varmepumper byder på banebrydende og innovativ teknologi som vil være med til at optimere dit indeklima samt dit energiforbrug.

Samsung AI

Samsungs kunstig intelligens (forkortes AI for ”Artificiel Intelligens”) funktion fungerer ved, at varmepumpen analyserer de indstillinger som du indtaster samt udendørstemperaturen. Det betyder, at varmepumpen kan indstille sig selv baseret på netop din måde at bruge varmepumpen på i forskellige situationer.

Den kunstige intelligens vil være med til at nedsætte dit energiforbrug, da den sørger for, at varmepumpen fungerer på den mest energieffektive måde samtidig med, at du vil få den optimale komfort ind i dit indeklima.

Alt dette foregår igennem Samsungs brugervenlige SmartThings app, så du kan foretage ændringer på farten og altid komme hjem til et veltempereret hus.

 

Motion Detect Sensor

Samsungs Motion Detect Sensor gør det muligt for varmepumpen at registrere, om der er bevægelse i rummet eller ej. Ved at varmepumpen har en bevægelsessensor, vil energiforbruget formindskes, da du vil undgå, at din varmepumpe står og bruger unødig energi på at holde et rum afkølet, som du ikke benytter.

Motion Detect Sensor kan også indstilles til ikke at blæse luften direkte imod en person eller den kan indstilles til at følge personen rundt i lokalet for at opnå den optimale komfort. Det vil sige, at du f.eks. kan indstille varmepumpen til, at du under en træningssession har luften til at følge dig, så du kan forblive nedkølet imens du holder pulsen oppe. Omvendt kan din Samsung luft-til-luft varmepumpe indstilles til at blæse luften væk fra dig, så du ikke sidder og får træk imens du sidder i sofaen og læser i en bog.

Motion Detect Sensor fungerer ved, at varmepumpen efter 20 minutter uden registreret aktivitet indstilles til WindFree funktionen. Efter yderligere 40 minutter bruges WindFree funktionen til at hæve temperaturen 2 °C. Når der igen er gået 40 minutter, går anlægget i Standby funktion indtil der bliver registreret bevægelse i lokalet igen.

 

SmartThings

Samsungs varmepumper med indbygget Wi-Fi kan tilkobles Samsung SmartThings-appen. Med Wi-Fi-tilkobling kan du styre og følge varmepumpen fra din mobil eller tablet hvor som helst! Det betyder, at du kan reducere dit energiforbrug yderligere og altid komme hjem til et perfekt indeklima. Du kan endda indstille et ”Geofence” som betyder, at din varmepumpe automatisk tænder, når du er indenfor den indstillede parametergrænse og automatisk slukker, når du forlader samme parametergrænse. Dette vil ligeledes være med til at reducere dit energiforbrug, da din Samsung luft-til-luft varmepumpe kan sættes til at være aktiv i lige netop de øjeblikke og situationer, som du har behov for. Alt dette kan du opnå igennem SmartThings app’en, som findes til både Android og iOS samt SmartThings Hub, som kan sammenkoble stort set alle intelligente produkter uanset mærke.

Udover at du kan bruge Samsungs SmartThings-app fra din mobil eller tablet til at skrue op og ned for temperaturen på din varmepumpe, samt til at styre de forskellige andre funktioner, kan du også tjekke varmepumpens daglige, månedlige eller årlige strømforbrug. Dette giver dig muligheden for at få bedre styr på brugen af varmepumpen og derved få en mere energieffektiv hverdag.

Det er enkelt at komme i gang. Når du har oprettet en SmartThings-profil i app’en og har logget på, finder appen automatisk de kompatible enheder i dit hjem. SmartThings kan kombineres med flere end 50 forskellige mærker, hvilket gør app´en kompatibel med over 4.000 enheder. Du kan desuden invitere venner og familie til at bruge app´en ved blot få tryk.

Du kan vælge at tilkoble varmepumpen til Samsung SmartThings Hub for at interagere den med resten af hjemmets intelligente produkter.

Læs mere om SmartThings her

 

Reduceret energiforbrug

Takket være Samsungs smarte teknologi, som både sikrer dig, at du kan styre din varmepumpe fra din telefon, at varmepumpen tilpasser sig netop din måde at bruge den på og at varmepumpen har en bevægelsessensor, som hjælper dig til at udnytte dens funktioner bedst muligt, opnår du de bedste muligheder for at reducere dit energiforbrug.

Produkter med AI funktion