Showroom

Som officiel distributør af Samsung har vi et stort udvalg af Samsung produkter installeret i vores showroom og lokaler. Vi har et bredt sortiment af alt lige fra de nyeste luft/vand varmepumpeløsninger, nordiske luft/luft varmepumper, større kommercielle klimasystemer bestående af både 4-vejs loftkassetter, 360° loftkassetter, kanalfordampere, betjeningspaneler og centralstyringer samt en masse andet tilbehør.

 

Lad jeres kunder se produkterne hos os

Æstetik betyder mere og mere betyder mere og mere for kunderne i dag når vi snakker klimaanlæg.

Har jeres kunder et ønske at se eller afprøve nogle af Samsungs produkter, er I velkommen til at sende dem forbi vores showroom. Vi stiller gerne showroomet til rådighed til at I kan fremvise eller fremviser produkterne for jer efter aftale.

 

Træning i Samsung

Hos DKC kender vi værdien i godt produktkendskab. Derfor tilbyder vi træning i Samsungs produkter til dig eller dine ansatte.

Træningen kan foregå i vores showroom eller vi kan komme ud til jer. Skulle I have brug for oplæring imens I står på en sag med et nyt produkt, kommer vi selvfølgelig og hjælper jer i gang således at vi sikrer den bedst mulige oplevelse.